luni , iulie 22 2024
Breaking News

Stomatologie Generala Brasov

Eu am nevoie de curatarea dintilor la cabinetul de stomatologie generala Brasov?

Stiati ca exista persoane care se intreaba daca au nevoie de curatare profesionala a dintilor, efectuata la un cabinet de stomatologie generala Brasov? Exista de asemenea persoane care respecta indicatiile specialistilor si se spala de cel putin doua ori pe zi pe dinti.

Aceste persoane isi doresc de asemenea sa asfle daca mai are rost sa opteze pentru o astfel de procedura.

Ei bine, cu siguranta fiecare persoana are nevoie de o lucrare profesionala de curatare a dintilor. Placa dentara contine acele bacterii lipicioase care se acumuleaza pe dinti, si incepe sa se formeze pe dinti la aproximativ 4-12 ore dupa spalarea/perierea dintilor.

Stomatologie Generala BrasovPlaca dentara trebuie sa fie considerata a fi inamicul numarul unu al gurii. Aceasta se acumuleaza pe dinti si produce acizi care ataca smaltul dintelui, provocand carii, si de asemenea, provoaca boli ale gingiilor, care pot duce la pierderea dintilor.

Din fericire, atunci cand va curatati dintii de doua ori pe an, nu aveti grija doar de sanatatea danturii, ci si de sanatatea generala. Vom enumera in continuare cateva motive datorita carora, aveti nevoie de o astfel de procedura.

Curatarea profesionala a dintilor intr-un cabinet de stomatologie generala Brasov

Curatarea profesionala a dintilor intr-un cabinet de stomatologie generala Brasov, este o procedura care va poate oferi o multime de beneficii semnificative. Iata exemple de astfel de beneficii de care doar cu aceasta procedura aveti parte:

1. Prevenirea cariilor si a bolilor gingivale

Chiar si cu folosirea atei dentare si periajul zilnic, placa se va acumula pe dinti, mai ales in acele locuri greu accesibile. In cele din urma se mineralizeaza pe dinti si formeaza tartru, un depozit dur, galben sau maro care adera strans de dintii tai.

Tartrul nu poate fi indepartat cu o periuta de dinti sau cu ata dentara, doar de catre igienistul sau dentistul care isi desfasoara activitatea intr-un cabinet de stomatologie generala Brasov.
Si daca nu optati pentru curatarea placii si tartrului, se vor crea in cele din urma carii, precum si boli ale gingiilor.

2. Dinti albi si stralucitori in permanenta

Beti cafea? Fumati? Toate acestea va vor pata dintii pe tot parcursul anului. In timpul sesiunii de curatare dentara profesionala, expertii va vor lustrui dintii pentru a ajuta la indepartarea unora dintre petele acumulate, precum si pentru a le readuce la netezimea lor originala. Veti avea un zambet frumos stralucitor, iar dintii tai se vor simti perfect.

3. Prevenirea bolilor gingiilor

Boala gingiilor este legata de alte afectiuni grave de sanatate , cum ar fi diabetul sau bolile de inima. Curatarea dintilor semestrial, ajuta la prevenirea bolilor gingiilor, ceea ce va imbunatateste sansele de a evita unele dintre aceste probleme grave de sanatate.

Ca parte a curatarii dintilor, specialistii vor putea efectua de asemenea un screening pentru cancerul oral, pentru a fi cu ochii pe orice semne de cancer sau afectiuni precanceroase din gura.

4. Respiratie proaspata

Chiar daca periati zilnic si folositi ata dentara, placa se acumuleaza, ceea ce poate cauza respiratia urat mirositoare.

Curatarea regulata a dintilor poate ajuta la reducerea bacteriilor care provoaca respiratia urat mirositoare. Avantaj bonus: A nu avea respiratie urat mirositoare este un beneficiu pe care toti cei din jurul tau il vor aprecia!

5. Previne pierderea dintilor

Placa acumulata duce la afectiunile gingiilor. Cand boala gingiilor avanseaza, placa se deplaseaza mai in jos pe dinte, unde poate deteriora osul de sustinere din maxilar. Acest lucru va poate duce la slabirea dintilor si duce la pierderea unui dinte.

Din fericire, riscul de pierdere a dintilor este mult redus prin simpla curatare profesionala a dintilor de doua ori pe an, intr-un cabinet de stomatologie generala Brasov.

About Agentie Web Design

Close