luni , iulie 22 2024
Breaking News

Scoala De Soferi Categoria B Brasov

Cum se desfasoara activitatea la scoala de soferi categoria b Brasov?

Persoanele care au obtinut permisul auto stiu cum se desfasura activitatea la scoala de soferi categoria b Brasov in trecut. V-ati intrebat oare daca s-au schimbat lucrurile acum, datorita pandemiei?

Ei bine, daca intentionati sa obtineti cat mai repede permisul de conducere, va puteti inscrie la scoala. Puteti merge si la orele de legislatie rutiera cat si la cele de condus fara teama de a dobandi virusul. Aflati mai multe detalii despre acest subiect, in continuare.

Siguranta la scoala de soferi categoria b Brasov

In momentul in care ajungeti la scoala de soferi si intrati inauntru, puteti folosi solutia dezinfectanta pentru maini. Vi se va lua de asemenea si temperatura (la fel ca in toate magazinele sau spatiile interioare publice).

Scoala De Soferi Categoria B BrasovApoi, in sala in care are loc cursul de legislatie rutiera, exista de asemenea solutie dezinfectanta. O puteti folosi si cand intrati, dar si la iesire.

Suprafetele sunt mereu foarte curate si sunt dezinfectate dupa fiecare lectie de legislatie rutiera. Deci, sansele de a lua Covid de la scoala de soferi categoria b Brasov sunt egale cu zero. In plus, sala de curs este si foarte bine aerisita dupa finalizarea fiecarui curs de legislatie.

Cum se procedeaza la condus?

Instructorii auto de la scoala de soferi categoria b Brasov, dezinfecteaza masinile dupa fiecare ora de condus. Astfel, nu va veti urca in masina inainte ca aceasta sa fie dezinfectata dupa ce a fost condusa de catre alt elev al scolii.

Un alt aspect foarte important pe care trebuie sa il mentionam este legat de purtarea obligatorie a mastii. Atat elevul care se afla in timpul lectiei de conducere cat si instructorul vor purta masca de protectie.

Deci, dupa cum se poate vedea, si in masina nu doar in sala de curs, se respecta sanatatea si siguranta elevului.

Acestea sunt in mare parte cateva dintre informatiile utile legate de desfasurarea activitatii la scoala de soferi. Este important sa va simtiti in siguranta si sa va protejati, iar scoala de soferi tine la siguranta si la sanatatea elevilor sai. Deci, motive de ingrijorare nu trebuie sa existe.

About Agentie Web Design

Verifica si

Evaluare de Risc la Securitate Fizica

Evaluare de Risc la Securitate Fizica

De ce este recomandata o evaluare de risc la securitate fizica? In clipa de fata, …

Close