luni , iulie 22 2024
Breaking News

Folie Stretch

Cine foloseste cel mai frecvent folie stretch?

Exista persoane care in viata de zi cu zi, sunt nevoite sa foloseasca folie stretch. Acest articol este despre persoanele respective. Veti putea afla care sunt motivele pentru care este utilizata aceasta folie. Aflati de asemenea si cine sunt cei care folosesc acest tip de folie, si multe alte lucruri interesante.

Cine foloseste folie stretch?

Acest tip de folie poate fi folosita chiar si acasa. Cand discutam despre utilizarea acesteia acasa ne referim la folia alimentara. Aceasta este folosita de catre gospodine in mod special, pentru a infolia diverse alimente. Acestea isi pastreaza mult mai bine proprietatile si sunt ferite si de mirosul de mancare din frigider. Unele persoane isi pun pachetul cu mancare la servici in astfel de folie.

Cel mai des insa, aceasta folie stretch este folosita de catre persoanele care in viata de zi cu zi lucreaza in depozite. Este foarte probabil sa va intrebati de ce persoanele respective folosesc acest tip de folie si nu cauta diverse alte alternative.

Folie StretchEi bine, utilizarea foliei stretch vine la pachet pentru persoanele respective cu foarte multe avantaje. In continuare va prezentam care sunt cateva dintre acestea.

1. Folia stretch protejeaza marfa

Persoanele care pregatesc paletii cu marfa in depozite, pentru a fi livrata in magazine isi doresc ca marfa sa ajunga in siguranta la destinatie. Pentru a se asigura de acest lucru, folosesc folia stretch.

Vor infolia toata marfa foarte strans, iar aceasta nu se va rasturna in timpul transportului. In plus, folia stretch protejeaza marfa si impotriva altor factori care pot fi daunatori. Ne referim aici la razele UV ale soarelui in primul rand.

Si umiditatea ar putea sa afecteze cutiile in care se afla diverse produse. Atunci cand aceste cutii insa se afla pe un palet iar paletul este infoliat, toata marfa este protejata. Deci, iata un prim motiv pentru care se recomanda utilizarea foliei stretch in depozite.

2. Folia stretch este rezistenta si durabila

Despre acest tip de folie se stie faptul ca este foarte subtire si totodata se poate rupe cu usurinta. Contrar acestui aspect, in momentul in care peste un obiect/produs este aplicata aceasta folie foarte strans in 3 4 – 5 straturi, aceasta devine deosebit de rezistenta.

Practic, nu exista solutie care sa ofere o mai buna protectie a marfurilor decat folia stretch cand este aplicata ca la carte de catre persoanele din depozit (si u numai).

3. Este usor de folosit

Sa nu credeti ca este nevoie de experienta pentru a putea sa infoliati un palet cu marfa. Puteti sa faceti acest lucru manual, chiar si fara sa mai fi infoliat altadata un palet cu marfa. Totul este cat se poate de simplu.

In plus, cand este necesar ca un numar foarte mare de paleti sa fie infoliati zi de zi, se poate folosi o masina de infoliat. Aceasta poate fi reglata pentru ca folia aplicata pe paletul cu marfa sa fie mai mult sau mai putin stransa.

4. Este ieftina si usor accesibila

In zilele noastre, acest tip de folie se gaseste cu usurinta. Nici nu se putea altfel in conditiile in care exista mai multi producatori dar si comercianti pe piata. In plus, un alt avantaj major este acela de a avea preturi accesibile.

Concluzie

Datorita acestor avantaje, este cat se poate de firesc ca in depozite (si nu numai) sa se foloseasca folie stretch. Practic nu exista solutie mai eficienta pentru a pregati paletii cu marfa, si pentru a proteja marfa decar folia stretch.

About Agentie Web Design

Verifica si

Distribuitori de Caldura

Distribuitori de Caldura

Caloriferele pot fi distribuitori de caldura ai pompelor de caldura? Atunci cand auzim discutii despre …

Close