luni , iulie 22 2024
Breaking News

Epilare Definitiva Cu Laser Brasov

Cele mai populare zone pentru epilare definitiva cu laser Brasov

Pe parcursul anilor, persoane de toate varstele au optat pentru epilare definitiva cu laser Brasov. Nu trebuie sa va surprinda in nici un fel acest lucru. In comparatie cu alternativele sale privind indepartarea parului, epilarea cu laser nu este o procedura dureroasa.

Este in schimb o procedura care ofera rezultate extrem de durabile, si multe alte avantaje. Deci, faptul ca majoritatea persoanelor aleg aceasta procedura pentru a scapa de firele de par, este un lucru firesc in aceasta perioada.

Despre epilarea cu laser vom discuta in randurile de mai jos, mai exact despre zonele populare in care este efectuat tratamentul.

Zone in care este efectuata epilare definitiva cu laser Brasov

Aproape toate zonele corpului care prezinta fire de par, pot fi tratate prin aceasta procedura. Noi va prezentam insa un top al celor mai populare zone care beneficiaza de acest tratament impotriva parului.

1. Zona bikinilor

Multe persoane de sex feminin in mod special, isi doresc sa scape de par si sa aiba pielea neteda in aceasta zona . Din acest motiv, epilarea in zona bikinilor este o procedura atat de populara. Acest serviciu elimina tot parul care creste in zona respectiva, si face persoanele sa se simta mai increzatoare atunci cand se dezbraca.

Epilare Definitiva Cu Laser BrasovDeoarece aceasta regiune sensibila, este de asemenea predispusa la firele de par incarnate prin barbierit sau epilare cu ceara. In schimb, epilarea cu laser este o optiune atractiva de indepartare a parului care garanteaza toata netezimea fara durerea de la barbierit si epilare cu ceara. In plus, epilarea cu ceara este singurul astfel de tratament care nu permite aparitia firelor incarnate de par.

2. Axile

Vreti sa ridicati bratele cu incredere? Atunci cu siguranta aveti nevoie de epilare definitiva cu laser Brasov in zona axilelor. Zona de sub brate este vizibila la o multime de tinute, asa ca nu este o surpriza ca este o zona tinta obisnuita pentru epilare. Pentru multi, barbierirea axilelor zilnic poate fi o bataie de cap, iar epilarea cu ceara este incredibil de dureroasa.

Din fericire, axilele raspund bine la tratamentele cu laser, iar rezultatele tind sa fie de lunga durata. Deoarece axilele nu sunt o suprafata imensa, programarile sunt rapide si accesibile, si nu veti sta mult timp la salon.

3. Fata

Pe locul 3 se afla tratamentele de indepartare a parului cu laser facial! Epilarea faciala cu laser este foarte sigura si, datorita preciziei laserului, este si versatila. Unii dintre cei care opteaza pentru procedura aleg epilare definitiva cu laser Brasov pe zone mici, cum ar fi barbia sau buza superioara, in timp ce altii vin pentru laser facial complet.

Acestea fiind spuse, parul facial este adesea foarte sensibil la fluctuatiile hormonale , asa ca ar putea fi o nevoie mai mare de programari pentru retusuri.

4. Picioare

Picioarele tind sa creasca par vizibil si aspru, asa ca nu este surprinzator faptul ca tratamentele de indepartare a parului cu laser pentru picioare sunt incredibil de populare.

Clientii saloanelor sunt impartiti aproape in mod egal intre cei care isi doresc picioarele intregi tratate (adica, de la glezna pana la coapsa) si cei care doresc doar jumatate de picioare (adica, de la genunchi in jos).

Asemenea axilelor, rezultatele pentru indepartarea parului cu laser de pe picioare sunt de lunga durata, in ciuda suprafetei de tratament relativ mare. Este deosebit de popular pentru persoanele care sunt predispuse la par incarnat, deoarece indepartarea parului cu laser este un tratament preventiv eficient.

About Agentie Web Design

Verifica si

Evaluare de Risc la Securitate Fizica

Evaluare de Risc la Securitate Fizica

De ce este recomandata o evaluare de risc la securitate fizica? In clipa de fata, …

Close