luni , iulie 22 2024
Breaking News

Asfaltare Brasov

De ce sa aleg asfaltare Brasov pentru o parcare comerciala?

Pentru antreprenori, ideea de a opta pentru asfaltare Brasov atunci cand vine vorba despre o parcare comerciala este geniala. O parcare asfaltata poate oferi beneficii semnificative pentru urmatorii ani, iar costurile vor fi amortizate in scurt timp.

Despre motivele datorita carora merita sa luati in considerare asfaltarea parcarii vom discuta in continuare. Cititi cu atentie si descoperiti de ce merita sa luati in considerare aceasta solutie.

Informatii generale despre asfaltare Brasov

In primul rand, cand vine vorba despre asfalt, trebuie sa stiti ce este asfaltul si ce contine acesta. Ulterior, trebuie sa descoperiti informatii cu privire la beneficiile acestuia. Sa vedem asadar, ce este asfaltul!

Asfaltul este un material negru, care are consistenta semisolida si este alcatuit din bitum, nisip si pietris. Bitumul, este un produs rezultat din prelucrarea petrolului brut, si are rol de liant in fabricarea asfaltului.

In ceea ce priveste agregatele minerale folosite in fabricarea asfaltului, amintim nisipul si pietrisul. Datorita proprietatilor adezive si impermeabile ale bitumului, acesta este ideal pentru a se amesteca impreuna cu agregatele.

Practic, asfaltul este produs datorita incalzirii bitumului la o temperatura ridicata (150 – 180 grade Celsius), si amestecarii acestuia cu agregatele minerale.

Asfaltare BrasovAmestecul care rezulta in urma acestei actiuni este turnat si nivelat pe portiunea pregatita de asfaltare, in cazul de fata in parcarea comerciala. Asfaltul este ulterior nivelat si compactat pentru a crea o suprafata neteda si uniforma.

Un amanunt interesant de mentionat este ca de obicei asfaltul contine in jur de 90% agregate si 10% bitum, sau 95% agregate si 5% bitum.

Beneficiile parcarilor asfaltate

Ideea de a opta pentru asfaltare Brasov cand vine vorba despre parcarea comerciala (parcarea unui magazin, supermarket, etc.) este foarte buna din mai multe motive. Descoperind beneficiile unei astfel de parcari, veti intelege mai bine. Despre aceste beneficii vom discuta in continuare.

1. Durata de viata

In momentul in care asfaltul este instalat corect si este intretinut in mod corespunzator, durata de viata a parcarii asfaltate este foarte mare. Va puteti bucura de parcarea respectiva timp de 25 de ani fara probleme.

Intretinerea asfaltului este de asemenea minima. Trebuie doar sa folositi o acoperire de etansare pentru a proteja asfaltul impotriva razelor UV, a apei si a altor poluanti de suprafata.

Cand este cazul, este nevoie de umplerea fisurilor si repararea gropilor pentru a impiedica extinderea daunelor. Tot ce mai puteti face este sa maturati asfaltul pentru ca acesta sa arate cat mai bine.

2. Costuri atractive

Foarte multe persoane se gandesc atunci cand vine vorba despre asfaltare Brasov, ca asfaltul este foarte scump. De fapt, costurile asfaltarii unei parcari sunt foarte atractive, mai atractive chiar si decat costurile pavarii unei parcari sau decat betonarea unei parcari.

3. Cresterea valorii proprietatii

Imbunatatirea exteriorului proprietatii dumneavoastra poate oferi o crestere a valorii acesteia. Cand deveniti ecologic folosind asfalt poros , nu numai ca puteti economisi bani la instalare, dar va puteti spori si valoarea proprietatii.

4. Beneficii pentru autoturisme

Se stie despre asfalt ca este benefic pentru autoturisme. Multe parcari ale firmelor sunt pietruite sau arata ca dupa razboi.

Ei bine, o parcare asfaltata este ideala pentru masini deoarece nu afecteaza sistemul de directie al acestora, si nu provoaca deteriorarea acestuia. Practic, in acest fel, scad sansele sa mergeti cu masina in service.

Asadar, exista suficiente motive pentru a va orienta spre cele mai bune servicii de asfaltare Brasov pentru parcarea dvs. In plus, va puteti pava si curtea, trotuarul sau alte suprafete.

About Agentie Web Design

Verifica si

Distribuitori de Caldura

Distribuitori de Caldura

Caloriferele pot fi distribuitori de caldura ai pompelor de caldura? Atunci cand auzim discutii despre …

Close